For virksomheder

GUIDEN65 får du synlighed overfor både fagpersoner, uddannelser og et voksende marked af private købere.
Samtidigt får du adgang til dine brugeres meninger og feedback på dine produkter.

 

Produkter kommer ind på GUIDEN65 på tre måder:

 1. Som virksomhed udfylder du GUIDEN65‘s produktskema og indsender det til os. Vi læser korrektur og giver feedback på teksten. I godkender, før vi offentliggør den. Se skemaet her
 2. En borger, pårørende eller fagperson anmelder et produkt og GUIDEN65 opretter produktet*
 3. Vores faglige samarbejdspartnere, f.eks. en uddannelse, udvælger produkter, som de gerne vil anbefale eller anmelde*

*GUIDEN65 henter informationer fra HMI-basen om produkter, der indsendes af private eller fagpersoner. Det er i overensstemmelse med HMI’s principper for Open Data.

GUIDEN65 inviterer din virksomhed til at lave en uddybende beskrivelse, hvor du nemt og hurtigt kan målrette informationerne om dit produkt til brugere og pårørende inden for GUIDEN65s hovedområder.

GUIDEN65 præsenteres produkterne i et brugervenligt, letforståeligt sprog og med gode billeder, der viser hvordan produktet bliver brugt i hverdagen. Alle produkter vises i den generelle GUIDEN65. Samtidigt har I muligheden for at specificere, hvorvidt produktet er specielt egnet til demens eller fald, hvorefter det vil blive placeret enten på GUIDEN65s demensGUIDEN eller faldGUIDEN. Senere udvider GUIDEN65 til andre produktkategorier, hvorfor andre produktområder også er velkomne.

 

Indhent anmeldelser fra dine brugere

GUIDEN65 får anmeldelser af produktet fra både brugere, pårørende og fagprofessionelle. Ved at de deler deres viden og erfaringer, får du feedback på dit produkt. Der skabes samtidigt tillid mellem din virksomhed og dine kunder.

Når dit produkt er på GUIDEN65, opfordrer vi dig til at invitere dine kunder til at lave anmeldelser, hvor de fortæller om deres erfaringer.
Dine brugere kan lave en nuanceret anmeldelse på kun tre et halvt minut.
Anmeldelserne er nuancerede via ni forskellige livsstilskriterier.
Din fordel ved at have anmeldelser på dit produkt er, at anmeldelser øger salget med 10-12 %.

 

GUIDEN65 tilbyder virksomheder yderligere værdi på følgende områder:

 • Kommunerne
  Den nemme og hurtige formidling af produkterne over for kommunernes indkøbere, visitatorer og front-end-personale spreder kendskabet til produkterne til en større målgruppe. 
 • Borgere/pårørende
  Formidling af produkterne direkte til borgere/pårørende genererer øget efterspørgsel i kommunerne. Flere borgere og pårørende køber produktet privat, og det skaber mersalg.
 • Uddannelserne
  Undervisere og studerende bruger GUIDEN65 i undervisningen indenfor pleje, terapi m.m. Det er en let tilgængelig indgang til velfærdsteknologi. Anmeldelsesmodulet træner de studerende i at forholde sig kritisk til velfærdsteknologi, både ud fra deres eget og brugerens perspektiv. 

 

GUIDEN65 markedsfører både generelle løsninger og inden for fald og demens

GUIDEN65 vil etablere sig som den stærkeste aktør på det danske marked for hjælpemidler og velfærdsteknologi. Vi bygger bro og skaber dialog mellem producenter og slutbrugere.

Vi markedsfører hele demensområdet og faldområdet. Vi skaber opmærksomhed omkring hjælpemidler og velfærdsteknologiske løsninger, som er med til at øge borgernes livskvalitet.

GUIDEN65 søgemaskineoptimeres – via indhold såsom anmeldelser og artikler.

Vi er synlige i medier og fagmedier, på sociale medier og messer, og vi samarbejder med en række uddannelser, kommuner, regioner, ældreorganisationer og faggrupper.

GUIDEN65 er platformen, der booster markedet for hjælpemidler og services og løfter livskvaliteten for 65+

Du kan uploade din produktbeskrivelse i skemaet her.

Scroll to Top
Scroll til toppen