For Virksomheder

Som samarbejdspartner med GUIDEN65 får du adgang til dine brugeres meninger og feedback på dine produkter.

GUIDEN65 tilbyder virksomheder værdi på følgende områder:

Anmeldelser

Indsamling af kvalitets/premium og almindelige anmeldelser af produktet fra både brugere, pårørende og fagprofessionelle.

Visning af anmeldelserne på GUIDEN65 giver øget synlighed, og såfremt produkterne er godt anmeldt, et øget salg af jeres produkter.

Kommunerne

Formidling af produkterne over for kommunernes indkøbere, visitatorer og front-end-personale spreder kendskabet til produkterne til en større målgruppe.

Borgere/pårørende

Formidling af produkterne direkte til borgere/pårørende genererer øget efterspørgsel i kommunerne. Flere borgere køber produktet privat, og det skaber mersalg.

GUIDEN65s markedsføring af faldområdet

GUIDEN65 vil etablere sig som den stærkeste aktør på det danske marked for hjælpemidler og velfærdsteknologi. Vi bygger bro og skaber dialog mellem producenter og slutbrugere.

Vi markedsfører hele faldområdet og skaber opmærksomhed omkring hjælpemidler og velfærdsteknologiske løsninger, som er med til at øge borgernes livskvalitet.

GUIDEN65 søgemaskineoptimeres – via indhold som anmeldelser og artikler.

Vi er synlige i medier og fagmedier, på sociale medier og messer, og vi samarbejder med ældreorganisationer og faggrupper.

Månedsrapport

Virksomheder, der samarbejder med os, modtager en rapport over månedens aktiviteter (datatracking – nye anmeldelser – produktets synlighed – kontakt om mulige kommunesalg – ændringer siden sidste måned – bedste søgeord, sentiment & natural language processing analysis på ordene i anmeldelserne til at forstå, hvad brugerne bedst og mindst kan lide ved produkterne).

Rapport til din virksomhed

faldGUIDENs virksomhedsrapport
Scroll til toppen