“Som fagperson anmelder jeg hjælpemidler for at hjælpe andre”

Her kan du læse mere om, hvorfor det er en god idé at anmelde velfærdsteknologiske hjælpemidler på GUIDEN65.

Signe Solevad Jonasen har valgt at lave en anmeldelse af DigiRehab. Signe er uddannet sociolog fra Aalborg Universitet med speciale indenfor Sundhed og Ældreomsorg.

Hvis du ikke allerede har set anmeldelsen, kan du finde den her: Anmeldelse af DigiRehab

Hvad er baggrunden for din anmeldelse af DigiRehab?

“For Aarhus Kommune har jeg udarbejdet en evaluering af DigiRehab. I evalueringen indgik interviews med både medarbejdere og brugere. De blev blandt andet spurgt ind til, hvad de synes om appen og dens mange forskellige træningsøvelser. På baggrund af denne indsigt vil jeg gerne dele min viden om DigiRehab via GUIDEN65.

Hvorfor har du valgt at bidrage med din anmeldelse af DigiRehab?

“Her kan jeg udbrede kendskabet til en teknologi, som mange brugere og fagpersonale sætter stor pris på. Normalt forbliver evalueringer i det offentlige lukkede system. GUIDEN65 gør det muligt for mig at dele min viden med folk, som har brug for den.”

Hvorfor synes du, det er en god idé at dele anmeldelser af hjælpemidler og velfærdsteknologi?

“Med GUIDEN65 kan jeg og andre fagpersoner udbrede vores faglige viden om forskellige velfærdsteknologier til hverdagsbrugerne på en måde, som gør tekniske begreber lettere at forstå.

“Jeg håber at en anmeldelse som min kan være til glæde for alle, som står over for at vælge, om de vil bruge træningsappen DigiRehab.”

“Min anmeldelse er lavet med henblik på, at det for mig er vigtigt, at velfærdsteknologi kan være med til at gøre hverdagen lettere for borgerne”

Hvis du er blevet nysgerrig efter hvordan hjælpemidler og velfærdsteknologi kan være med til at gøre hverdagen lettere, kan du læse mere her: Digitalisér din velfærd med digitale hjælpemidler

Har du selv lyst til at anmelde et hjælpemiddel eller en velfærdsteknologisk løsning? Det kan du gøre lige her: Anmeld et hjælpemiddel

Scroll to Top
Scroll til toppen