3 gaver, du ikke vidste, din farmor ønskede sig

Ældre og yngre kvinde næse mod næse

“Nej, jeg har jo alt, hvad jeg har brug for.” Er det også din farmors standardsvar, når julen eller fødselsdagen nærmer sig? GUIDEN65 giver dig 3 gaveidéer til farmoren, der har alt.

Selvom farmor måske virker som en frisk, ældre dame, er der måske kommet flere og flere småting, hun ikke kan klare helt så nemt, som hun kunne for fem år siden. Derfor er det måske en idé, at den næste gave til farmor blive én, som kan hjælpe hende i dagligdagen.

GUIDEN65 har 3 gode forslag til gaver, som giver farmor en lettere hverdag:

1) Professionel massage

Hvem kan ikke bruge en omgang massage? Med denne gave bliver din mormor garanteret glad. Uanset om hun har smerter eller ej, kan en god massage løsne op i kroppen.

Du kan for eksempel bestille massagen til din mormor hos RaskRask, som er en massageservice, der kommer hjem til hende.  Så kan hun nyde en professionel massage i hjemmets trygge rammer ─ lige når det passer hende.

Du kan læse mere om RaskRask her

2) Brochealarm

Min egen farmor fik en faldalarm, da hun flyttede til en beskyttet bolig. Men den lå altid i en skål på hendes kommode, og dér var den ikke til særlig megen hjælp. I stedet for en løsthængende faldalarm kan du overveje om din farmor skal have en faldalarm, der minder mere om et smykke. Det kunne for eksempel være Sarita Perlen, som ligner en broche mere end en faldalarm.
Læs mere om Sarita Perlen her.

3) Robotstøvsuger

Den ugentlig rengøring af hele huset kan være svær at overskue, hvis fysikken ikke længere er, hvad den har været. En robotstøvsuger kan være løsningen: Den klarer en af de store rengøringsopgaver, mens din farmor kan koncentrere sig om at støve af eller måske bruge sin tid på noget andet end rengøring.

Mangler du også inspiration til morfars gave? Så se flere gaveideér fra GUIDEN65 her.

Scroll to Top
Scroll til toppen