3 gaver, du ikke vidste, din morfar manglede

Familie med rollator

Har du også svært ved at finde den rigtige gave til morfar, fordi han igen i år ingen ønsker har? Han har trods alt haft mange år til at samle krus, bøger og forskellige tekniske dimser, så kan det være lidt svært at finde den perfekte gave.

År for år bliver morfar ældre. Måske er din morfar frisk og frejdig. Måske har han nået en alder, hvor han har brug for en smule hjælp til at blive ved med at holde sig aktiv.

Med GUIDEN65 får du her 3 forslag til gaver, som kan sikre, at din morfar stadig kan have en aktiv hverdag.

1) CrossWALKER

Hvis din morfars rollator efterhånden er blevet en smule slidt, kan det måske være en idé at give ham en ny. Du kan eventuelt overveje, om det skal være en rollator, som kan mere end bare en normal rollator.

Hvis han godt kan lide at være aktiv, er et godt bud en CrossWALKER. CrossWalker er den nye generation af rollatoren, som bevæger, træner og vedligeholder hele kroppen. 

CrossWALKERen sørger for, at din morfar holder ryggen rank, når han går  ─ hvorimod den klassiske rollator låser kroppen i en foroverbøjet stilling.

Læs mere om CrossWALKER her

2) Vippebræt

Simpelt og ligetil. Vores balance begynder allerede at blive udfordret, når vi fylder 25, så måske morfars balance havde godt af at blive udfordret. Et vippebræt er en enkel, men udfordrende måde at styrke både krop og balance.

2) Sensor med opkald

Har din morfar altid været glad for teknik og gadgets? Hvis det er tilfældet, så skal han måske have sig en ny til jul. eNest ligner lidt et gummiarmbånd, men det er en sensor, der opfanger, hvis han falder. Og den giver dig mulighed for gennem sensoren at ringe og høre, om alt er okay.
Læs mere om eNest her.

Ved du, hvad en faldalarm er? Ellers læs mere her

Der er mange muligheder for at give din morfar en gave, som gør en forskel i hans hverdag. Hvis ingen af de tre idéer passer til ham, kan du hente mere inspiration i GUIDEN65s artikel: 3 gaver, du ikke vidste, din farmor ønskede sig.

Scroll to Top
Scroll til toppen