Kørestolen er vigtig for R’s livskvalitet

R.V. er rigtig glad for sin kørestol og kan ikke undvære den, fordi han er opereret i begge knæ og har en dårlig hofte. Med kørestolen kan han nemt kan komme rundt, og det er vigtigt for ham, fordi han elsker at gå til banko og være social med sine venner.

R.V. har lavet en anmeldelse af sin kørestol via GUIDEN65, og han giver den 4,5 ud af i alt 5 stjerner.

Kørestolen fra Etac, M100 er en rigtig god hjælp for R.V. Det var fint for ham at begynde at bruge kørestolen, da han var i god form, men i dag ville han alligevel ønske, at den kørte på strøm. Men nu hvor den desværre ikke er elektrisk, er han glad for at have så mange unge mennesker omkring sig, der vil skubbe ham rundt, når han har udsigt til de længere strækninger.

R.V. har haft kørestolen de sidste 4-5 år. Han har også en rollator, men den bruger han sjældent. Det skyldes, at han har en dårlig hofte, og at han har fået indopereret nye knæ.

Kørestolen gør, at jeg selv kan komme rundt. Jeg kan godt bruge min rollator, men så går det meget langsomt. Og jeg skal passe på mine bevægelser på grund af  mine dårlige knæ og hofte.

− R V, bruger

Kørestolen er vigtig for min livskvalitet

Der er ingen tvivl om, at kørestolen er en vigtig del af R.V.’s liv. Den gør det muligt for ham at komme rundt, og den gør, at han kan være social med sine venner.

Hvis der er noget, R.V. er glad for, så er det banko. Han synes, det er hyggeligt at spille sammen med andre − og så er han god til det. På sit spisebord har han en masse chokolade og slik liggende, som han har vundet i bankospil.

Hvis ikke R.V. havde haft sin kørestol, var han afhængig af, at andre kunne komme til ham, hvis han havde lyst til at være social. Det betyder meget for ham, at han med sin kørestol kan køre ud og spise frokost eller se håndbold i fjernsynet med andre.

Kørestolen er vigtig for min livskvalitet, fordi den gør, at jeg nemt kan komme ned til frokost. Og se håndbold sammen med de andre. Jeg går også til banko, og det er rigtig vigtigt for mig.

− R V, bruger

Hvis han selv kunne bestemme, ville R.V. helst undvære kørestolen. Men nu hvor det ikke er tilfældet, er han rigtig glad for at have en kørestol, som han synes er god.

Vil du selv lave en anmeldelse?

Hvis du ligesom R.V. har en kørestol eller et andet hjælpemiddel, som du vil anbefale til andre, kan du lave en anmeldelse af den her på GUIDEN65. Uanset om du er glad for dit hjælpemiddel eller ej, er du meget velkommen til at anmelde det.

Det tager kun 5 minutter at lave en anmeldelse, og ved at dele dine erfaringer hjælper du andre med at vælge hjælpemidler.

Lav en anmeldelse lige her

Scroll to Top
Scroll til toppen