faldGUIDENs prototype er færdig!

faldGUIDENs prototype er færdig!

Efter mange samtaler med brugerne, utallige kopper kaffe og en stor portion teknisk snilde kan vi nu præsentere den klikbare prototype af faldGUIDEN.

“Vi er meget stolte af, at vi sammen med dygtige og passionerede SOSU’er og sygeplejesker, virksomheder og visitatorer, pensionister og pårørende har skabt den første version af det, der bliver til faldGUIDEN.

Vi kunne ikke have gjort det uden jer – tak!”
– Sussi Bianco, stifter af GUIDEN65

GUIDEN er startet med et ønske om at give helt almindelige mennesker mulighed for at få vejledning og finde løsninger, der passer til dem og det liv, de ønsker at leve – uanset hvordan helbredet har det.

Vi har valgt at starte med faldområdet. faldGUIDEN samler viden og overblik over de løsninger, der findes, til gavn for de over 250.000 ældre, der falder en eller flere gange hvert år.

Vi vil gerne takke alle jer, der har bidraget med jeres engagement, indsigt og idéer. Vi er kommet langt mod at opnå den brugervenlighed og det overblik over hjælpemidler og velfærdsteknologi, som vi havde drømt om. Vi er taknemmelige og begejstrede for, at I også i de næste faser vil dele jeres viden og feedback.

Find mere information om os på Om GUIDEN65

Scroll til toppen