Ved du, hvad brugerne mener om dit produkt?

GUIDEN v. Esther Davidsen i dialog med virksomheder og brugere på DemensLiv Messen

Hvordan vil det påvirke din produktudvikling og markedsføring, hvis du løbende er i kontakt med de mennesker, som lever deres liv afhængigt af den støtte, som din løsning eller produkt giver dem? Som virksomhed kan du få brugernes anmeldelser og unikke feedback på din løsning GUIDEN65 leverer.

Markedsføringen vil kunne forbedres ud fra en dybere forståelse af brugernes ønsker og behov. Viden om deres sprog og de udtryk, de bruger, samt om de og deres pårørendes søgemønstre, vil danne basen for en mere effektfuld synlighed. 

Produktudvikling er kernen i virksomhedens fremtid. GUIDEN65 tilbyder jer at komme i dialog med brugerne, de pårørende og fagpersonerne indenfor det offentlige. Dialogen kan handle om forbedringsforslag til eksisterende løsninger, eller den kan danne grundlaget for samskabelse og innovation.

faldGUIDEN og demensGUIDEN er GUIDEN65s to første del-platforme. Her gives der overblik over, hvad der kan hjælpe de over 250.000 ældre borgere, der årligt falder en eller flere gange, og de 90.000 danskere med demens. Vi optager beskrivelser af både hjælpemidler, velfærdsteknologier og andre typer løsninger, der kan støtte mennesker i at leve det liv, de ønsker.  

Anmeldelser fra borgerne, deres pårørende og fagpersonalet, der ofte er i kontakt med borgerne, kan give et bredt indblik i, hvordan de forskellige grupper vurderer løsningen. Undersøgelser viser samtidigt, at anmeldelser af et produkt øger troværdigheden og skaber mersalg.    

Hvordan kommer dit produkt eller din service ind på GUIDEN65

Hvis din virksomhed ønsker at lave en uddybende beskrivelse af egne produkter, der allerede er på siden, at tilføje flere produkter – eller hvis du gerne vil vide mere – så kontakt os for en uforpligtende snak / Ring til partner og COO Sussi Bianco på 2253 0567 

Tre måder dit produkt eller din service finder vej til en plads på GUIDEN65

  1. Når du som virksomhed udfylder GUIDEN65’s produktskema og indsender det til os, læser vi korrektur samt giver feedback på teksten, hvilket I godkender, før vi offentliggør den. Tryk her for at oprette produktbeskrivelse
  2. En borger, pårørende eller fagperson anmelder et produktet og GUIDEN65 opretter produktet (se nedenfor).
  3. Vores faglige samarbejdspartnere udvælger produkter, som de gerne vil anbefale eller anmelde (se nedenfor).

Hvis din løsning findes på Hjælpemiddelbasen (HMI), så henter GUIDEN65 informationer fra HMI-basen, hvilket er i overensstemmelse med HMI-principperne for Open Data, som er beskrevet her: https://hmi-basen.dk/dataudtraek.asp

Læs mere på informationssiden For Virksomheder

Scroll to Top
Scroll til toppen