Nyhedsbrev 1 – Launch af GUIDEN65 – januar 2020

Dit nyhedsbrev fra GUIDEN65

Vi deler viden. Vi bringer beretninger fra brugere, pårørende og fagpersoner om brug af hjælpemidler og velfærdsteknologi. Og vi videregiver personlige brugeranmeldelser af produkter og løsninger.

I dette nyhedsbrev kan du f.eks. læse om:

* Lancering af faldGUIDEN og demensGUIDEN i 2019.

* At 250 mennesker har hjulpet med at designe GUIDEN65.

* At vi deler viden og vores 37 artikler ligger højt i google søgninger. Der er over 100 velfærdsteknologiske produkter og hjælpemidler på GUIDEN65.

*  At 2020 bliver året for flere partnerskaber og samarbejder i GUIDEN65.

God læselyst!

 

NYT FRA GUIDEN65
Lancering af faldGUIDEN og demensGUIDEN i 2019

I 2019 blev GUIDEN65 lanceret med hjælpemidler og velfærdsteknologier, der kan forebygge fald, og som kan bruges efter et fald. I november tilføjede vi et stort univers med hjælpemidler til demens. GUIDEN65 indeholder nu over 100 hjælpemidler, som man kan anmelde og læse anmeldelser på. Man kan bruge GUIDEN65 til at danne sig et overblik over, hvad der findes på markedet, og man kan læse personlige historier og forskningsresultater.

250 mennesker har hjulpet med at designe GUIDEN65

TAK til alle jer, der har hjulpet os, kritiseret os, skrevet for os og givet feedback på de mange iterationer af hjemmesidedesign i løbet af 2019. GUIDEN65 har en indercirkel på omkring 20 personer, der følger os tæt. I ved hvem I er. I er GULD værd. Og vi har en lidt bredere kreds på omkring 100 mennesker, der har svaret online på spørgeskemaer, interviews og stillet deres forskellige fagligheder til rådighed for os. Ældre, slutbrugere, it-specialister, naboer, designere, pårørende, venner, fagpersoner, familie, professionelle, kolleger, investorer, virksomheder, forskere mm. I er vores mursten og cement. Og så er der alle de 150 mennesker, vi har mødt i Kvickly, på gaden, i ældrecentre, til udstillinger og på væresteder, som har givet os 10-15 minutter af deres tid til feedback. I ER GUIDEN65. Det handler om brugeren. ALLE slags brugere. Og alle har en stemme. Tak fordi I har givet  jeres stemme til GUIDEN65.

Vi deler viden med alle, 37 artikler og 100 produkter

GUIDEN65 er et vidensunivers med mere  artikler om hjælpemidler, fald, demens, forskning og personlige historier. Vi har sørget for, at vores side er nem at finde via google og også nem at bruge på din mobiltelefon. Vi deler viden, indsigt og oplevelser.

Her er bl a artikler om demens og motion, sex, rettigheder, vægttab, boligindreting, Alzheimer, tryghedsalarmer, demensmedicin, at være pårørende og meget mere.

Der er artikler om fald, motion, balance, medicin, forebyggelse af fald, pårørendes rolle, sensorer, alarmer, indretning af hjemmet, og en historie om træning af mormors ben, om Ragnar, Aino og Gunnar .

Guiden65 indeholder nu mere end 100 velfærdsteknologiske produkter og hjælpemidler.

GUIDEN65 er partnerskaber og samarbejdsaftaler

Vi glæder os til mere GUIDEN65 i 2020. Flere produkter på siden, flere anmeldelser, og flere partnerskaber med kommuner, velfærdsteknologiske udstillingssteder, SOSU, ergo-, fysio- og sygeplejeruddannelser, brugerorganisationer, virksomheder, webshops osv osv.

Vi er allerede godt i gang. I midten af 2019 indgik vi f eks et samarbejde med Københavns Professionshøjskole om at bruge GUIDEN65s anmeldelssesmodul som en metode til introduktion af velfærdsteknologi til eleverne.

Samarbejdet med SOSU Hovedstaden starter primo 2020 med upload af alle de produkter de arbejder med og brug af GUIDEN65 som et opslagsværk for eleverne. Samarbejde med flere skoler og uddannelsesinstitutioner er på vej. Se vores opslag på facebook.

I 2019 havde vi dialog med 15 kommuner om brug af GUIDEN65 som produktoversigt, som et dialogredskab mellem borgere og medarbejdere, og som en metode til at markedsføre teknologier og hjælpemidler overfor borgere og pårørende.

GUIDEN65 er at finde på ældrecentre, mødesteder, patientforeninger, udstillinger og ældregrupper. Vi har et samarbejde med over 30 virksomheder om at bruge GUIDEN65 til markedsføring af deres produkter.
Link til alle produkterne her.

GUIDEN65 samskabes i 2020

Skriv til os, hvis du har et hjælpemiddel, som du mener bør ligge på GUIDEN65

Du kan også selv uploade et produkt her

Skriv til os, hvis du gerne vil have anmeldelser af et produkt eller en løsning som ikke findes på GUIDEN65 endnu.

Vi hjælper gerne virksomheder og kommuner med at indsamle anmeldelser fra brugergrupper: både slutbrugere, pårørende og fagpersoner. Kontakt os, hvis du er interesseret i at få anmeldelser af dit velfærdsteknologiske produkt eller hjælpemiddel.

Skriv til os, hvis du har en personlig historie du gerne vil dele, en rapport eller et forskningsresultat som du gerne vil have os til at skrive om.

Vi glæder os til samarbejdet i 2020.

Læs mere om demensguiden

BRUGERANMELDELSER OG LØSNINGER

Lav en anmeldelse

Kender du én, der vil læse med?

Del på facebook

Tweet

Videresend

 • Brugervenlighed
 • Instruktion
 • Opstart
 • Design
 • Holdbarhed
 • Service
 • Pris/kvalitet
 • Øget selvstændighed
 • Øget livskvalitet
Brugeranmeldelse
 • Brugervenlighed
  Sender

  Hvor let er hjælpemidlet at bruge? (1 stjerne er dårligst, 5 stjerner er bedst)
 • Instruktion
  Sender

  Hvor god er den instruktion, du har fået? F.eks. gennem brugermanualen, videovejledning, mundtlig instruktion m.m.
 • Opstart
  Sender

  Hvor let er det at starte med at bruge hjælpemidlet?
 • Design
  Sender

  Kan du lide udseendet?
 • Holdbarhed
  Sender

  Bliver det hurtigt slidt, eller går det nemt i stykker?
 • Service
  Sender

  Er det nemt nok at få hjælp, hvis der opstår problemer med hjælpemidlet?
 • Pris/kvalitet
  Sender

  Stemmer hjælpemidlets kvalitet overens med det, du betalte for det?
 • Øget selvstændighed
  Sender

  I hvor høj grad mener du, at hjælpemidlet bidrager til mere selvstændighed?
 • Øget livskvalitet
  Sender

  I hvor høj grad mener du, at hjælpemidlet bidrager til at øge livskvalitet?
Bedømmelse af kommentarer 0 (0 Gæstevurderingerne)
Scroll to Top
Scroll til toppen