Nyt fra Guiden65 – september 2020

Vi bringer beretninger fra brugere, pårørende og fagpersoner om brug af hjælpemidler og velfærdsteknologi. Vi deler viden og råd om, hvad man selv kan gøre. test

dette nyhedsbrev kan du læse om produkter anbefalet af vores samarbejdspartner, Gigtforeningen. Du kan også læse alle vores vidensartikler på demensområdet, som nu er samlet i en oversigt.

GUIDEN65 gør hjælpemidler og services let tilgængelige.  Vi udvider løbende vores samarbejde med kommuner, patientforeninger, uddannelser og virksomheder, så det bliver nemmere for den enkelte at vælge selv. Vi udgiver vidensartikler hver uge og vi tilføjer løbende ny hjælpemidler og services på siden.

God læselyst!

 

NYE PRODUKTER PÅ GUIDEN65
På Guiden65 kan du nu finde en præsentation af MultiLiving Chair som er et møbel, der har samme funktion som en indekørestol. Den er manøvredygtig i selv små lejlighder, fordi den kan dreje om sig selv. Den har en stå-op-funktion, som kan hjælpe dig med at komme op at stå, ligesom der er en kip funktion, hvor sæde og ryg kippes, så trykpres ændres og omfordeles.  På Guiden65s facebook side kan du se en video præsentation af Multi Living Chair

Gigtforeningens eksperter har udvalgt seks nye produkter til Guiden65, som er særligt velegnede til gigtramte der har problemer med mobilitet i fingre og hænder. Der er en kuglepen med et ekstra tykt greben negleklipper der ligger godt i hånden, en elkeddel der ikke løftes men vippes, en smart skærer, en grøntsagshakker samt en knæpude, der giver god støtte og hvile.

Vi har haft fokus på hjælpemidler til badeværelset –  og lagt en række gode løsninger på GUIDEN65. De er udvalgt i samarbejde med Heidi Sigvarts fra ReHaps. Her er en video på Guiden65s facebook side badeværelset og hjælpemidler.

 

VIDEN OG RÅD
GUIDEN 65 udgiver artikler hver uge. Vi har haft fokus på  demensområdet i længere tid og det er blevet til mere end 30 artikler om emner og tematikker relateret til demens.

Her er en oversigt over alle vores artikler på demensområdet.

 

Flere samarbejder om vidensformiling

Vi er i snak med flere kommuner om at bruge Guiden65 demensguiden som indstik i den informationsmappe, der udleveres til nydiagnosticerede demensramte. Og vi taler også om at vedhæfte et link til GUIDEN65, når kommunen giver afslag på en ansøgning om hjælpemidler. Vi udvider vores samarbejde med SOSU og professionshøjskoler om at bruge GUIDEN65 som formidlingsplatform overfor eleverne. Mere herom i senere nyhedsbreve.

 

BRUGERANMELDELSER – GUIDEN65 er trustpilot for hjælpemidler

Brugeranmeldelser breder sig overalt. Det er en stor tryghed at læse om andre brugeres erfaringer, når man skal anskaffe sig noget nyt, eller står i en ny situation. På GUIDEN65 finder du anmeldelser af hjælpemidler og velfærdsteknologiske løsninger baseret på brugeres personlige erfaringer.

Anmeldelser er brugerdrevne – og derfor har vi brug for din hjælp! Del din viden og dine erfaringer og hjælp andre til at træffe de gode valg, der passer til dem. Gå sammen med dine kolleger eller en ældre, du kender og  lav en anmeldelse – det tager kun 5 min! ★★★★★

Undersøg først om produktet er på GUIDEN65. Skriv navnet i søgefeltet – eller gå på opdagelse via menupunkterne øverst på forsiden her.

Under produktbilledet udfylder du anmeldelsen. Klik på: “Se eller lav anmeldelse” – og så er du igang. God fornøjelse.

Hvis du vil anmelde et hjælpemiddel eller en service der endnu ikke findes på GUIDEN65 så kan du uploade det først,  det er også nemt – klik her

 

Kender du én, der vil læse med?
Del på facebook

Tweet

Videresend

 

 • Brugervenlighed
 • Instruktion
 • Opstart
 • Design
 • Holdbarhed
 • Service
 • Pris/kvalitet
 • Øget selvstændighed
 • Øget livskvalitet
Brugeranmeldelse
 • Brugervenlighed
  Sender

  Hvor let er hjælpemidlet at bruge? (1 stjerne er dårligst, 5 stjerner er bedst)
 • Instruktion
  Sender

  Hvor god er den instruktion, du har fået? F.eks. gennem brugermanualen, videovejledning, mundtlig instruktion m.m.
 • Opstart
  Sender

  Hvor let er det at starte med at bruge hjælpemidlet?
 • Design
  Sender

  Kan du lide udseendet?
 • Holdbarhed
  Sender

  Bliver det hurtigt slidt, eller går det nemt i stykker?
 • Service
  Sender

  Er det nemt nok at få hjælp, hvis der opstår problemer med hjælpemidlet?
 • Pris/kvalitet
  Sender

  Stemmer hjælpemidlets kvalitet overens med det, du betalte for det?
 • Øget selvstændighed
  Sender

  I hvor høj grad mener du, at hjælpemidlet bidrager til mere selvstændighed?
 • Øget livskvalitet
  Sender

  I hvor høj grad mener du, at hjælpemidlet bidrager til at øge livskvalitet?
Bedømmelse af kommentarer 0 (0 Gæstevurderingerne)
Scroll to Top
Scroll til toppen